Analiza

5G-ja do të përdoret masivisht brenda 2020-ës

May 30 2017
0 Shpërndarje
Standarti 5G do të shënojë një hap të rëndësishëm në rritjen e shpejtësisë së tranferimit të të dhënave mobile. Në 2014-ën 4G kishte 500 milion abonentë në mbarë botën. 5G-ja do të përdoret masivisht brenda 2020-ës

Ditëve të sotme lidhjet e internetit 4G janë shumë më të shpejta sesa lidhjet e internetit që kemi në shtëpi. Ajo që mendohej e paarritshme sot është realitet.

Shikimi i videove HD dhe shkarkimi i muzikës nuk janë më problem. Por ndërsa sot 4G-ja është mainstream, revolucioni i ardhshëm do të jetë 5G-ja.

Standarti 5G do të shënojë një hap të rëndësishëm në rritjen e shpejtësisë së tranferimit të të dhënave mobile. Në 2014-ën 4G kishte 500 milion abonentë në mbarë botën.

Sa i përket 5G-së sipas Ericsson brenda 2021 do të jenë të qarkullim 203 milion abonime 5G ndërsa 2022 545 milion. /PCWorld Albanian

Tags >

5G
Lajmet e fundit>