Harduer

A janë këto vërtet pamje të iPhone-t “të ardhshëm”

Jul 7 2013
0 Shpërndarje
A janë këto vërtet pamje të iPhone-t “të ardhshëm”

IphonPrej kohësh janë përhapur thashetheme për një “iPhone përmbledhës”. Blogu Techdy tani ka bërë një vëzhgim të asaj që thotë se është niveli hyrës i iPhone.

Në bazë të fotografive në faqe, pajisja ka një mbështjellës tërësisht plastik, ngjashëm siç kanë dalë informacionet e pa konfirmuara akoma.

Sipas një informacioni tjetër, Techdy thotë që përfaqëson iPodin origjinal. Fotografitë paraqesin hollësi për mbështjellësin dhe e krahasojnë atë me iPhone 5. Videoja më poshtë paraqet dy telefonë Android të bazuar në iPhone e përmbledhur që ndërmarrja është duke e shitur.

Derisa nuk ka fjalë zyrtare nga Apple, ky është varianti më i afërt për versionin e ardhshëm të cilin mund ta presim që mund të dalë në shitje. (PCWorld Albanian)

Iphon1

Lajmet e fundit>