Vëzhgim

Android del para Symbian-it

Jan 31 2011
0 Shpërndarje
Android del para Symbian-it

Shitjet e këtij celularëve me Android arritën në 39.2 milionë, duke kaluar 31 milionë njësi të llojit Symbian. Përfundimet për çmime: Nokia mbetet shitësi numër një i smart-phone-ëve, sipas Canalysis.

Gjersa shitjet e këtyre llojeve të celularëve nga Apple dhe Nokia u rritën në shifra të dyfishuara, miqtë e këtij telefonit të ndërmarrjes Google rritën shitjet edhe më shpejt. Shitjet e Androidit u rritën për 615%, në krahasim me çerekun e vitit të kaluar. Shitjet e telefonëve LG u rritën për 4127%, shitjet e llojit Samsung u rritën për 1474%, Acer u rrit për 709% dhe shitjet e HTC u rritën në 371%./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>