Softuer

"Angry Birds" pritet të bëhet seri e animuar

Jan 20 2011
0 Shpërndarje
"Angry Birds" pritet të bëhet seri e animuar

“Ne kemi qenë duke shikuar për atë për shumë gjatë dhe kjo tani është përfundimisht një nga fushat e përqendrimit të madh personal- për të punuar në një transmetim të përmbajtjes për Angry Birds,” tregoi Hed për faqes industriale të televizionit britanez c21media.net [kërkohet abonimi].

Ende nuk janë dhënë informata më të hollësishme për serinë, por nuk do të ishte e befasishme nëse do të paraqitej në televizion. Angry Birds ka qenë një goditje e fuqishme në platformat iOS dhe Android. Së fundi është lëshuar për PC desktop dhe është duke u pritur versioni për Wii, Xbox dhe PS3. Mattel është gjithashtu duke u përshtatur në lojë. Një seri e animuar është hapi i ardhshëm logjik në atë që së shpejti pritet ta bëjë atë nga një lojë e këndshme në iPhone në një gjë mjaft të fuqishme./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>