Softuer

Apple App Store afër 10 miliard shkarkimeve

Jan 15 2011
0 Shpërndarje
Apple App Store afër 10 miliard shkarkimeve

Për të festuar këtë Apple po dhuron një kartelë në iTunes me vlerë prej 10,000 dollarë për personin i cili shkarkon aplikacionin e dhjetëmijtë. Ajo që dikur filloi si një dyqan aplikacionesh për iPhone, tani përfshin edhe pajisjet iPad, iPad Touch dhe gjithashtu edhe dyqanin e ri Mac App Store.

Duhet theksuar se fakti që Apple po arrin në një total prej 10 miliard shkarkimesh është jashtëzakonisht mbresëlënës dhe me një fjalë tregon sesa të popullarizuar janë bërë aplikacionet dhe pajisjet e tjera të saj me bazë në iOS.

Ju mund të kuptoni më shumë rreth kësaj duke klikuar këtë link, që ju drejton tek faqja e Apple. /pcworldalbanain

Lajmet e fundit>