Ja se si

Bartni skedarët nga shfletuesi në telefonin Android

Jan 24 2011
0 Shpërndarje
Bartni skedarët nga shfletuesi në telefonin Android

Instalojeni Awesome Drop në telefonin tuaj, vizitoni faqen për ngarkim të Awesome Drop, vendosni disa skedarë që dëshironi t’i ngarkoni dhe më pas futni numrin personal identifikues në telefonin tuaj.

Është aq thjeshtë dhe funksionon kurdo që telefoni juaj ka qasje në internet (ose nëpërmjet telefonit përgjatë lidhjes lokale Wi-Fi). Shikojeni videon për më shumë:

Awesome Drop është falas dhe funksionon vetëm për platformën Android. Shkarkoni aplikacionin dhe vizitoni faqen për të vendosur skedarët për të filluar dërgimin e skedarëve./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>