Softuer

BitTorrent arrin në 100 milionë përdorues aktivë

Jan 3 2011
0 Shpërndarje
BitTorrent arrin në 100 milionë përdorues aktivë

Për të shtuar vëmendjen në këtë numër (i cili i paraqet vetëm klientët zyrtarë të BiTorrent-it – ka shumë vegla tjera jozyrtare), BitTorrent lajmëroi më shumë për këtë ngjarje të rëndësishme: 1) Mesatarisht, më shumë se 20 milionë njerëz e përdorin shërbimin gjatë ditës, 2) Mesatarja e shkarkimeve gjatë ditës është 400,000, 3) Klientët janë nga më shumë se 220 vende, 4) Klientët e cekur kanë çasje në 52 gjuhë të ndryshme botërore.

Zakonisht BitTorrent cilësohet si sinonim i veprimeve të paligjshme. Mirëpo, ndërmarrja është munduar që të nderojë emrin duke lëshuar një Program për Artisët në Qendër të Vëmendjes dhe duke shpërndarë një numër të filmave

 

 

Lajmet e fundit>