Vëzhgim

CEO i Amazon ndihmon në ndërtimin e një ore 10,000 vjeçare

Jun 23 2011
0 Shpërndarje
CEO i Amazon ndihmon në ndërtimin e një ore 10,000 vjeçare

Ora do të jetë 60.96 metra i gjatë kur të mbarojë. CEO dhe themeluesi i Amazon.com, Jeff Bezos është duke e ndihmuar këtë projekt.

Në malin ku do të vendoset ora janë të ndërtuara pesë dhoma për të shënuar përvjetorët: përvjetorët 1 vjeçar, 10 vjeçar, 100 vjeçar, 1,000 vjeçar dhe 10,000 vjeçar.

Shtypni këtu për të vizituar uebfaqen e orës. Faqja përfshin një përditësim për ndërtimin e orës./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>