Harduer

CES 2011: Sony prezanton kamerë të fuqishme 3D

Jan 6 2011
0 Shpërndarje
CES 2011: Sony prezanton kamerë të fuqishme 3D

Veçoritë më pazakonshme të këtij kapësi me thjerrëz të dyfishtë është kërkuesi i pamjes touchscreen që nuk kërkon syze 3-D për ta parë efektin. Shikimi dhe prekja në këtë touchscreen 3.5 inch është mbresëlënëse me pamje dhe thellësi të papenguar, por ai kërkon një vend përballë-dhe-qendër për të dhënë efektin e plot 3-D.

Për ata që dëshirojnë të marrin pamje në 3-D, duhet të preson deri në muajin prill për të marrë një nga këta camcorder që kushtojnë 1,500$./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>