Blog

Çfarë dreqin duhet të bëj me jetën time? Një uebfaqe ka përgjigjen

Sep 26 2016
0 Shpërndarje
Çfarë dreqin duhet të bëj me jetën time? Një uebfaqe ka përgjigjen

2Së pari është diçka normale nësemendja juaj vazhdimisht u thotë se çfarë dreqin duhet të bëj me jetën time. Dhe na besoni që nuk jeni i vetëm.

Shumica e njerëzve, edhe ata të cilët duket sikur e kanë zgjidhur misterin e jetës, nuk ja kanë idenë se çfarë po kërkojnë. E nëse keni ca ide por në ankth nuk dini cilën të përzgjidhni atëherë ne po u ofrojmë një zgjidhje. Një uebfaqe!

Uebfaqja — WTF Should I Do With My Life

Pasi të jeni qasur në uebfaqe menjëherë një opsion “Tell Me” do tu shfaqet. Në momentin që keni për ta klikuar, rastësisht do të gjenerohen disa rrugëtime të mundshme të karrierës suaj dhe ose mund ti pranoni ose jo.

Atë që do e pranoni, uebsajti do të vijojë ma hapin e dytë: Si ta bëni realitet atë përzgjedhje. (PCWorld Albanian)

Tags >

internet
Lajmet e fundit>