Analiza

Dominimi i Apple në tregun e përdorimit të internetit nga pajisjet mobile ra me 10%

Sep 5 2013
0 Shpërndarje
Dominimi i Apple në tregun e përdorimit të internetit nga pajisjet mobile ra me 10%

appleApple po humb dominimin e saj mbi internetin në pajisjet mobile.

Gjatë viteve të fundit, zotërimi i saj i trafikut global të internetit telefonik ra nga 65.9% në 54.9 %. 7% nga humbja e Apple e ka marrë Android.

Asnjë sistem operativ përveç atij të Google nuk ka pësuar një rritje kaq të madhe.

Statista ka bërë një grafik që përdor të dhënat nga firma kërkimore Net Applications, i cili tregon ndryshimet midis platformave më të rëndësishme dhe zotërimit nga ana e tyre të tregut të trafikut të internetit telefonik gjatë viteve të fundit. (PCWorld Albanian)

ChartOfTheDay_statistic

Tags >

Apple
Lajmet e fundit>