Lajmet

Dropbox lançoi një seksion për të dhënat e edituara së fundmi në ueb aplikacionin e saj

Nov 11 2015
0 Shpërndarje
Dropbox lançoi një seksion për të dhënat e edituara së fundmi në ueb aplikacionin e saj

Dropbox-RecentsSot shërbimi cloud i ruajtjes së të dhënave Dropbox prezantoi një seksion të ri në uebfaqen e saj nën emërtimin “Recent”. Ky seksion i ri shfaq të gjitha të dhënat që janë edituar, shtuar apo tranferuar kohët e fundit.

Ky funksion i ri është i disponueshëm në aplikacionin iOS dhe sot është integruar edhe në ueb aplikacionin dropbox.com. Në Android, kompania premtoi se do e sillte këtë funksion në “muajt” në vijim.

Një aspekt mjaft interesant i këtij seksioni njëkohësisht edhe funksionalitet është koherenca mes platformave. Në postim në blog Dropbox shkruante: “Nëse u duhet të largoheni nga zyra por nuk e keni përfunduar akoma punën tuaj me një prezantim, ruajeni në Dropox nga kompjuteri juaj. Prezantimi do të jetë i disponueshëm në seksionin Recent dhe në krye të listës së dokumenteve të punuar së fundmi.”

Kjo risi është pjesë e Google Drive dhe OneDrive po akoma jo në rivalin tjetër, Box. Dropbox aktualisht numëron 400 milion përdorues kur 150,000 janë konsumatorë biznesi. (PCWorld Albanian)

Tags >

dropbox
Lajmet e fundit>