Vëzhgim

Filmi "The Social Network" s'është i vërtetë

Jan 24 2011
0 Shpërndarje
Filmi "The Social Network" s'është i vërtetë

Siç mund ta shihni videon e mëposhtme (kaloni te pjesa 5:20), Parker i pëlqen vlerat e prodhuara të filmit, por e thekson mënyrën se si ai ishte portretizuar. Ai pjesërisht nuk e pëlqen skenën kur ai shkruan një kontrollë për bashkë-themeluesin e rrjetit Facebook, Eduardo Saverin.

“Pjesa e filmit që mua më shqetësoi ishte aktualisht skena në fund ku personazhi i luajtur nga Justin Timberlake – i cili ndodh të ketë emrin tim – në parim shkruan një kontrollë për Eduardon – i cili edhe unë jam, e konsideroj Eduardon si shokun tim dhe unë jam njëri nga njerëzit e paktë në Facebook që ende kanë lidhje me Eduardon – dhe e hedh atë në fytyrën e tij dhe ka shoqëruar atë jashtë ndërtesës. Dhe dua të them, kjo është e pasjellshme, Ky djalë në film është një qenie e qortueshme njerëzore.”

Parker i bëri këto vërejtje në një intervistë në skenë në Konferencën DLD 2011 në Mynih, që filloi dje.

Në një intervistë të dhënë para tre muajve, Zuckerberg nuk tha nëse e pëlqen apo jo filmin, por mendoi që numri i entuziastëve për të parë filmin ishte i vogël në krahasim me numrin e entuziastëve që ka rrjeti Facebook. “Ne ndërtuam prodhime që 500 milionë njerëz i shohin… Nëse 5 milionë njerëz e shohin filmin, nuk ka edhe aq rëndësi.”/pcworldalbanian

Lajmet e fundit>