Vëzhgim

Fituesit e çmimeve në 2011 Apple Design Awards

Jun 8 2011
0 Shpërndarje
Fituesit e çmimeve në 2011 Apple Design Awards

Fituesit e këtij viti do të marrin disa dhurata mjaft të këndshme: një MacBook Air, iPad 2, iPod touch dhe një çmim në formë të kubit ADA.

Fituesit

Këtu është një listë e fituesve të këtij viti sipas kategorisë.

Për studentë

Për iPhone

Për Mac

Për iPad

 

Lajmet e fundit>