Softuer

Fshini programet me klikim të djathtë në mi

Jun 21 2011
0 Shpërndarje
Fshini programet me klikim të djathtë në mi

Nëse keni dëshirë, ju mund të shtoni një opsion për të fshirë programet në menynë që hapet pas klikimit me të djathtën e miut mbi ndonjë program. Për ta shtuar këtë opsion, ju duhet të klikoni këtu dhe të shkarkoni një softuer, pastaj thjesht ta instaloni atë dhe mund të kënaqeni duke fshirë programet lehtësisht për një kohë të shkurtër.

Pasi ta keni instaluar softuerin Download Universal Menu, do të bëhet shtimi i një opsioni të ri në meny dhe duke shtypur opsionin Uninstall procesi i fshierjes së programit do të fillojë./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>