Analiza

Google dominon kërkimin online në desktop, mobile dhe konsola

Apr 1 2017
0 Shpërndarje
Google dominon kërkimin online në desktop, mobile dhe konsola Photo Source: Statista

Google dominon botën e kërkimit online. Në këtë drejtim mungojnë surprizat. Megjithatë ky dominim ndryshon sipas pajisjve. Në desktop Google ka 80.5% të kërkimeve ndërsa në platformat mobile 95.5%.

Megjithatë piku arrihet në konsolat kur Google zotëron 99.4% të kërkimeve si PlayStation apo Xbox. Të dhënat e paraqitura mëposhtë vinë nga Net Market Share./ PCWorld Albanian

Tags >

Google
Lajmet e fundit>