Softuer

Google Translate për Android përfiton veçori të re

Jan 12 2011
0 Shpërndarje
Google Translate për Android përfiton veçori të re

Conversation Mode (Modusi i bisedimit) u mundëson dy njerëzve që flasin me njëri tejtrin të folin në celularin e tyre në kohë të ndryshme dhe të shohin pjesën e fundit të bishës të përthyer në gjuhën e tyre përkatëse. Pjesëmarrësit mund të shohin se çfarë ka menduar Translate rreth burimit dhe të flasin më shumë tekst nëse mendojnë se duhet të shtojnë më shumë.

Paraqitja e re është në përgjithësi më e pastër dhe shumë më e lehtë për tu shfrytëzuar me meny rënëse për zgjidhje të gjuhëve si dhe kuti më të mirë të të dhënave hyrëse.

Conversation Mode është ende në fazën alfa kështu që mund të ketë probleme në filtrimin e theksit dhe zhurmës në prapavijë. Në anën tjetër aplikacioni i potë është më i përpunuar  dhe mund të njohë mbi 53 gjuhë, ndërsa Google veçse e ka postuar atë në Android Market dhe të gjithë që dëshirojnë ta përdorin duhet të kenë celularë me Andorid 2.1 apo më tutje. /pcworldalbanian

Lajmet e fundit>