Harduer

HP WebOS Tablet me 9 shkurt?

Jan 14 2011
0 Shpërndarje
HP WebOS Tablet me 9 shkurt?

HP dihet se ka punuar në një bashkësi të pajisjeve të reja që tentojnë të paraqiten këtë vit, dhe ne presim që të shohim së paku një apo dy tabletë me bazë në WebOS, dhe ka gjasa që një prej tyre të shihni edhe me datën 9 shkurt.

Todd Bradley nga HP së fundi përmendi në një intervistë për MSNBC një event të mundshëm WebOS, që do të ndodh me 9 shkurt të vitit 2011, kështu që ka gjasa të shohim tabletin e parë me bazë në WebOS dhe më pas edhe disa pajisje tjera që do të debutojnë paralel me të. /pcwordalbanian

Lajmet e fundit>