Siguri

Injoroni porositë e marra në Facebook për të thirrë 911

Jan 26 2011
0 Shpërndarje
Injoroni porositë e marra në Facebook për të thirrë 911

Rrjeti Facebook në Twitter cicëroi, “Disa njerëz që përdorin Facebook Mobile në Verizon pranuan tekste të keqdrejtuar duke referuar ‘911‘.Verizon e gjeti dhe e përmirësoi çështjen.”

I zëdhënës për Verizon Wireless tha që ai nuk ishte i informuar me problemin.

Nuk paraqitet si ndonjë çështje e madhe, por mund të jetë pak brengosëse – shumë përdorues të rrjetit Facebook shkëmbyen dyshiemt e tyre në faqen për bisedime në Facebook.

“Unë kam marrë 17 nga këto (porosi), pa gënjeshtër…” postoi një përdorues.

“Unë kam marrë 10 në këtë pikë, ishte duke më shqetësuar… mirë që e lexova që s’isha vetëm unë,” postoi një tjetër.

Valleywag
ishte ndër të parët që lajmëruan gabimin.

Dhe problemi me thirrjet/tekstet 911 mund të jenë brengat më të lehta për ju sot, pasi që Facebook paraqiti matje të reja për autorizim që ne të gjithë nuk i kemi njohur – deri tani./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>