Ja se si

Ja se si të shkëmbeni skedarët me mundësi të madhësive të pakufizuara

Jun 2 2011
0 Shpërndarje
Ja se si të shkëmbeni skedarët me mundësi të madhësive të pakufizuara

Fyels është një faqe e thjeshtë dhe e fuqishme për të shkëmbyer skedarë të madhësive të mëdha: vetëm vendoseni skedarin në faqe, pritni derisa të ngarkohet, merreni lidhjen e atij skedari dhe dërgojani të tjerëve.

Duke përdorur Fyels me llogarinë tuaj në Twitter ju mundësohet që t’i shihni dhe t’i fshini skedarët që ju i keni ngarukuar. Për të filluar shpërndarjen, vendosni skedarët dhe, pasi të jenë ngarkuar, merreni URL-në për skedarin përkatës.

Nëse jeni duke u munduar që t’ia dërgoni ndonjë shoku një skedar, Fyels është një rrugë mjaft e mirë për ta arritur këtë shpejt dhe lehtë. Provojeni Fyels sepse ia vlen./pcworldalbanian

 

Lajmet e fundit>