Softuer

Kinect tani mund të kontrollojë Flash dhe Silverlight

Jan 12 2011
0 Shpërndarje
Kinect tani mund të kontrollojë Flash dhe Silverlight

Blitz ka përdorur një aplikacion C++ për të dërguar të gjitha të dhënat e skeletit të trupit të përdoruesit në një  socket server, që është në gjendje të lidhet me teknologji tjera në atë socket, duke mundësuar përdorimin e të dhënave të Kinect.

Këtu do të mund të shihni edhe një video të softueri të ri në aksion, ndërsa Blitz ka shtuar se kodi burimor për projektin në fjalë do të paraqitet nesër tek faqja e Labs.. /pcworldalbanian

Lajmet e fundit>