Vëzhgim

Kryeni veprime në Android pa e prekur atë

Jun 24 2011
0 Shpërndarje
Kryeni veprime në Android pa e prekur atë

Ju mund të kuptoni që kur ju e vendosni telefonin në veshin tuaj, ekrani i vet ndalet. Kjo bëhet për shkak se telefoni juaj ka një senzor të përafërt që e dallon se kur është fytyra juaj afër. Disa aplikacione e kanë përparësinë e kësaj, por Prox e ka përdorur këtë veçori në një rrugë shumë të mençur: duke e lëkundur telefonin tuaj në kënde të ndryshëm dhe duke e valvitur dorën mbi telefon, ju mund të ndërmerrni veprime të ndryshëm. Për shembull, duke e lëkundur kah ana e majtë dhe duke e valvitur dorën tuaj mund të bëhet lëshimi i ndonjë aplikacioni, derisa lëkundja në të djathtë dhe valvitja e dorës do të zgjerojë shiritin e statusit. Ju mund të ndërmerrni edhe veprime të tjerë, si të bëni matjen e home butonit, ta bëni telefonin tuaj të heshtur dhe gjëra të tjera.

Prox është një shkarkim që kushton 1.99 dollarë për pajisjet Android të versionit 2.2 e më të ri./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>