Analiza

Ku gjenden sot ato që konsideroheshin dje si e ardhmja e teknologjisë?

Aug 20 2017
0 Shpërndarje
Megjithatë kjo nuk do të thotë se nuk janë popullor. Ku gjenden sot këto teknologji? Dhe cila prej tyre do të zëvendësojë telefonin inteligjent? Ku gjenden sot ato që konsideroheshin dje si e ardhmja e teknologjisë?

Në vitet e fundit shumë produkte të reja në botën e teknologjisë janë parë si e ardhmja. Që nga orët inteligjente, tek pajisjet e realitetit virtual dhe shtëpitë inteligjente, asnjëri prej koncepteve nuk ka patur impaktin që telefonët inteligjentë patën një dekadë më parë.

Megjithatë kjo nuk do të thotë se nuk janë popullor. Ku gjenden sot këto teknologji? Dhe cila prej tyre do të zëvendësojë telefonin inteligjent?

Grafiku i paraqitur mëposhtë është një parashikimi i Consumer Technology Association i cili thotë se orët inteligjente, elektroshtëpiaket inteligjente dhe televizorëve 4K kanë gjeneruar miliarda dollar ndërsa dronët dhe realiteti virtual janë ende në fazat e para të zhvillimit. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>