Blog

Kuptimi i gjesteve të duarve në vende të ndryshme të botës (Infografik)

Jul 31 2016
0 Shpërndarje
Kuptimi i gjesteve të duarve në vende të ndryshme të botës (Infografik)

HandJesturesFeat-644x373Diçka e thjeshtë si të mbajturit të dorës në një pozicion të caktuar do të thotë shumë. Të mbash lart gishtin tregues krahasuar me gishtin e madh të dorës do të thotë dy gjëra krejtësisht të ndryshme.

Pikërisht këto gjeste me duar dhe gishta flasin ndryshe në vende të ndryshme të botës. Diçka që ka kuptim miqësor në një vend, tek një tjetër mund të jetë një gjest fyes. (PCWorld Albanian)

WorkTheWorld

Around-the-world-in-X-hand-DV1

Lajmet e fundit>