Biznes

Larry Page bëhet CEO në Google

Jan 20 2011
0 Shpërndarje
Larry Page bëhet CEO në Google

Schmidt cicëroi në Twitter, duke shkruajtur, “Ditë-për-ditë mbikëqyrja e të rriturit nuk është e nevojshme!”

Në një postim në blog duke lajmëruar ndryshimet në udhëheqësi, Schmidt shkruajti që në rolin e tij të ri ai do të “përqendrohet ku është vlera më e mirë: jashtë, në marrëveshje, bashkëpjesëmarrje, mardhënie me shfrytëzuesit dhe biznese më të gjera, tejkalimet e kufinjëve të qeverisë dhe udhëheqësisë për mendime teknologjike që janë ndikues të rëndësishëm në rritjen e përhapjes botërore të Google-it dhe nga brenda si këshilltar për Larry-n dhe Sergey-n.”

“Jam jashtëzakonisht krenar për dekadën e fundit si CEO dhe jam i sigurt që 10 vitet e ardhshme nën Larry-n do të jenë edhe më të mirë”! shkruajti Schmidt. “Larry, në një mendim të qartë, është i gatshëm që të udhëheqë.”

Lajmet e fundit>