Ja se si

Metro Home sjell pak Windows Phone 7 në desktopin tuaj

Jan 4 2011
0 Shpërndarje
Metro Home sjell pak Windows Phone 7 në desktopin tuaj

Metro Home është një widget i thjeshtë dhe i lehtë për Windows (i miksuar me HTC Home) që mund të shfaq datën dhe orën, motin dhe një parashikim të tijin. Gjithashtu ka edhe një pjesë me një fotografi të vogël në të cilën mund të shfaqet ajo që dëshironi ju. Tani për tani nëse dëshironi të ndryshoni pathin e zakonshëm ju duhet të bëni paksa haking manual siç edhe është përshkruar nga zhvilluesi apo ju duhet të vendosni disa skedarë në follderin Metro_Home\Widgets\WeatherClock\Pictures.

Për funksionimin e këtij widgets duhet .Net 4.0  Framwork, kështu që sigurohuni se e keni të instaluar para se të lansoni Metro Home.

Lajmet e fundit>