Harduer

Motorola Xoom do të dalë në shkurt?

Jan 24 2011
0 Shpërndarje
Motorola Xoom do të dalë në shkurt?

Tablet PC-ja 10.1 incësh pritet që të bëhet njëri nga konkurrentët më kryesor të iPad. Xoom do të vijë me sistemin operativ Android Honeycomb nga Google, një procesor dy-bërtham9sh, një paraqitje me përmasa të larta (1,280×800), kamerë të dyfishtë dhe rrjetin Verizon 3G (së shpejti do të bëhet 4G).

Apple pritet që të përgjigjet me mirësjellje në gjeneratën e dytë të prodhimit të njohur iPad, me veçori të grupuara si procesor me dy bërthama, grafikë silikoni e përmirësuar, me dy kamera dhe një paraqitje me përmasa të larta (dy veçoritë e fundit janë vënë në pikëpyetje).

Për Xoom çmimi pritet të jetë 800$, edhe pse ishte vendosur që të jetë 699$. Thuhet që pajisja është me hapësirën flash prej 32GB ./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>