Biznes

Ndalohen shërbimet e Uber në Itali

Apr 8 2017
0 Shpërndarje
Gjykata tha se Uber nuk mund të përdorë aplikacioneve Black, Lux, Suv, X, XL, Select dhe Van e as nuk mund të promovojë shërbimet e tij në Itali. Ndalohen shërbimet e Uber në Itali Photo Source: Reuters

Një Gjykatë Italiane bllokoi përdorimin e aplikacioneve të Uber në Itali ditën e Premte me argumentimin se platforma online e taksive ka shkelur rregullat e konkurrencës.

Gjykata tha se Uber nuk mund të përdorë aplikacioneve Black, Lux, Suv, X, XL, Select dhe Van e as nuk mund të promovojë shërbimet e tij në Itali.

Vendimi i gjykatës erdhi në favor të një padie ngritur nga Shoqata e Taksive tradicionale. Filiali Italian i uber u shpreh se ndiheshin të shokuar nga vendimi dhe se do e apelonin menjëherë. /PCWorld Albanian

Tags >

ItaliUber
Lajmet e fundit>