Vëzhgim

Një “Theme” për ta kthyer blogun në WordPress si Google+

Jul 12 2011
0 Shpërndarje
Një “Theme” për ta kthyer blogun në WordPress si Google+

Për PlusOne:

PlusOne është një theme për WordPress që dukes mu sikur ndërfaqja e Google+. Ju lutem mos i largoni lidhjet në pjesën e poshtme nëse dëshironi të mbështetni zhvillimin e mëtutjeshëm të lajtmotivit.

Ky është version 1.0 i lajtmotivit PlusOne. Në versionet e ardhshëm, unë do të shtoj mbështetjen për menynë zhvendosëse, përzgjedhësin e ngjyrave, faqen me opsione dhe më shumë. Zhvillimi i mëtejshëm varet nga reagimet që marr për versionin 1.0. (PCWorld Albanian)

Veçoritë e kësaj theme:

 • I mbështetur në Google+
 • xHTML dhe CSS vlejnë
 • Përshtatje e menyve të veçanta në WordPress
 • Përshtatje e sfondit të veçantë në WordPress
 • Gjerësi e përmirësuar
 • 3 kolona
 • SEO i optimizuar
 • Postime ngjitës me stil
 • Hapje e shpejt
 • Nuk ka aspak grafikë
 • Është falas

Provojeni | Shkarkoni PlusOne

Tags >

Wordpress
Lajmet e fundit>