Lajmet

PC World Albanian – Janar 2011

Jan 11 2011
0 Shpërndarje
PC World Albanian – Janar 2011
TEMAT E NUMRIT
 • Pse PC-ja juaj i radhës do të jetë një Tablet.  Tabletët e sotëm të hollë dhe të  lehtë nuk i ngjasojnë atyre të së  kaluarës. Ne i analizuam disa prej  tyre dhe shikuam të mirat dhe të  kqijat e tyre.
 • Brendet teknologjike të cilave mund t’u besoni. Anketa jonë vjetore me konsuma- torë gjen se cilët janë prodhuesit  më të mirë dhe më të besueshëm   të PC-ve, celularëve, HDTV-ve,  kamerave dhe printerëve.
 • 5 Minuta punë. Mos shpenzoni kohë kot  me përshtatjen e Windows-it apo  gjetjen e gabimeve me pajisje  përcjellëse. 30 këshillat tona do  t’iu ndihmojnë pa humbur kohë.
DEPARTAMENTET
 • Teknokoment
 • PCWA Forumi
 • Faqja e fundit
NJË HAP PARA
 • IPKO është HD Ready.  IPKO ka publikuar ofertën e saj  për përmbajtje High-Definition.
BIZNES
 • Avanconi në VoIP dhe Video
 • IT industria në Kosovë
 • HP sfidon produktet false
 • Microsoft në Tiranë
ANALIZA DHE RENDITJE
 • Antiviruset: Pa pagesë kundrejt me pagesë
JA SE SI
 • Pastroni PC-në tuaj
GAMEWORLD
 • GameWorld në PCWorld
 • Përfundon me sukses turneu i organizuar nga Gameworld
 • uNiQUE u dëshuma sërish.
 • Në Analizë: Gran Turismo 5
OPENWORLD
 • OpenWorld në PCWorld
 • Mbahet Mozilla Balkans 
 • Intervistë me Joreg Simon

Lajmet e fundit>