Lajmet

PCWorld Albanian – Qershor 2010

Jun 14 2010
0 Shpërndarje
PCWorld Albanian – Qershor 2010

TEMAT E NUMRIT

  • 52 Faqe jashtëzakonisht
    Interneti është plot me vegla praktike dhe shërbime inovative që mund të shpejtojnë produktivitetin tuaj, të përmirësojnë komunikimin dhe shumë të tjera.
  • iPad kundër të gjithëve
    Tableti i Apple – për të cilin është trumbetuar si zëvendësim për notebook PC, e-lexuesit, smartfonët dhe pajisjet e lojërave. Ja realiteti rreth kësaj pajisje.
  • Testet GPS: Shumë mënyra për të gjetur rrugën tuaj
    Kemi shikuar opsionet për marrjen e informatave rreth lokacioneve; me pajisje të dedikuara, aplikacione mobile ose shërbime online të bazuara në serverë.

DEPARTMENTE

  • PCWA Forumi
  • Faqja e fundit

NJË HAP PARA

  • Konkurrencë e shëndoshë
    Rivalët e Apple i futen punës për të prodhuar tabletin që do të sfidojë iPad.
  • Beta Vëzhgim
  • Fanatik

VËZHGIM

  • Modelet e duhura në aparate
    Ndiqni të dhënat mjeksore online
  • Blerësi skeptik
  • Në anën tuaj

BIZNES

  • Menaxhimi i konsumatorëve online
    Shërbimet vendosin CRM në sisteme cloud
  • Rrjet
  • Tech Audit

ALARM SIGURIE

  • Të dhëna në pajisje të vjetra
    Para se të shisni pajisje apo PC-në të vjetër, shkatërroni të dhënat brenda saj.
  • Gabime dhe riparime
  • Vëzhgim privatësie

ANALIZA & RENDITJE

  • USB 3.0 Është duke ardhur
    Modelete e sotme point-andshoot ofrojnë gjëra interesante.
  • Top 10 printerët laserik
  • Adobe Photoshop CS5
  • Top 10 kompjuterët desktop
  • Top 10 laptopët ultraportabël
  • HTC HD2
  • Shkarko këtë

 

Lajmet e fundit>