Vëzhgim

Policia e Danimarkës propozon ndalim të anonimitetit në internet

Jun 23 2011
0 Shpërndarje
Policia e Danimarkës propozon ndalim të anonimitetit në internet

Një grup i këtillë, nga Ministria e Drejtësisë filloi me një këshillë në parlament që do të kërkonte që të gjithë njerëzit në lidhjet e hapur për internet nga rrjetet wireless të librarive dhe kafiterive të të mund të kyçen online pas identifikimit me një shifër personale.

Ideja është që policia ose shërbimi inteligjent i policisë, me të dhëna nga lidhjet e hapur të rrjetit do të jete në gjendje që të hetojë terrorizimin më me sukses kur policia mund të shohë se kush është duke u qasur në rrjetin e hapur dhe kush jo, çfarë faqe janë duke u vizituar nga përdoruesit e interentit dhe me kënd janë bashkëpunuar ata.

Kjo është thjesht një ide. Po ju, çfarë mendoni për këtë ide? Nëse nuk e përkrahni, çfarë do të bëni që të zvogëloni krimin kibernetik?/pcworldalbanian

Lajmet e fundit>