Vëzhgim

Ringjallet pjesëmarrja në CES 2011

Jan 10 2011
0 Shpërndarje
Ringjallet pjesëmarrja në CES 2011

Sot ne kemi dëgjuar të dhëna të sakta se pjesëmarrja në panairin më të madhe të teknologjisë po ringjallet. CES ka paraqitur shifrat zyrtare të panairit të këtij viti dhe shifrat vërtetë janë rritur: CES 2011 ka pasur më shumë se 140,000 të pranishëm në dyshemenë e sallave në Las Vegas Convention Center.

Gjatë pranverës së këtij viti nuk do të ketë një auditim zyrtarë, por shifrat preliminar shpalosin se panairi i javës që shkoi ishte më i mirë qysh prej se 141,000 njerëz ishin vizitorë të CES 2008. Në vitin 2009 ishin vetëm 110,000 ndërsa në vitin 2010 ishin 120,000.

Prej 140,000 që ishin të pranishëm në panairin e sivjetmë, 30,000 prej tyre ishin përfaqësues të 80 shteteve jashtë Shteteve të Bashkuara të Amerikës. /pcworldalbanain

Lajmet e fundit>