Lajmet

Si e shpenzojnë njerëzit e famshëm kohën e lirë? (Infografik)

Jun 5 2016
0 Shpërndarje
Si e shpenzojnë njerëzit e famshëm kohën e lirë? (Infografik)

SuccessfulTImeInfo-644x373Si e shpenzoni kohën tuaj të lirë? Duke ndjekur sporte? Duke luajtur video lojëra? Duke koleksionuar gjëra me vlerë?

Disa nga njerëzit më të pasur dhe individitët më të suksesshëm në botë kanë hobi ashtu si të gjithë ne. Infografiku i mëposhtë tregon sesi njerëzit e biznesit, atletët, aktorët dhe të tjerët e shpenzojnë kohën e tyre. (PCWorld Albanian)

how-successful-people-spend-their-free-time

Lajmet e fundit>