Analiza

Si kanë evoluar shkencat kompjuterike përgjatë viteve? (Infografik)

Jul 24 2016
0 Shpërndarje
Si kanë evoluar shkencat kompjuterike përgjatë viteve? (Infografik)

ComputerSciFeat-644x373A ekziston ndonjë fushë e cila përparon më shpejt sesa shkencat kompjuterike? Nuk ka as 100 vite që nga themelimi dhe është përballur me një evolucion të pashoq.

Por sa ka ndryshuar? Hidhni një sy infografikut të mëposhtëm për një panoramë të qartë të gjashte dekadave të fundit. (PCWorld Albanian)

evolution_of_computer_science_IG-768x5566

Lajmet e fundit>