Lajmet

Si të transformoni imazhet standarde të rrugëve nga Google në një video

Apr 14 2013
0 Shpërndarje
Si të transformoni imazhet standarde të rrugëve nga Google në një video

googlePranvera ka ardhur zyrtarisht dhe është koha të filloni të planifikoni udhëtimet tuaja aventuriere rrugore.

Që do të thotë se mund të kaloni kohë duke parë pamjen e rrugëve në Google nëpërmjet Google Street View.

Ekziston një zgjidhje tjetër virtuale më e thjeshtë për ti parë këto rrugë. Aplikacioni Hyperlapse Web do t’iu lejojë juve të krijoni lëvizjen e kohës së rrugëve virtuale që do të gjeni në Google Street View.

Ju mund ta shihni të gjithë udhëtimin nga fillimi deri në fund pa patur nevojën e ndalimeve. Studioja dixhitale e bazuar në Toronto Teehan+Lax krijoi aplikacionin ekperimental,. Videoja e mëposhtme iu jep një orientim më të mirë, pasi përmbledh të gjitha imazhet e rrugëve nga Google. (PCWorld Albanian)

Tags >

Google
Lajmet e fundit>