Lajmet

7 aplikacione që ju ndihmojnë të planifikoni ditën

Oct 22 2012

Shumë prej nesh mbajnë kalendarë dhe pjesa më e madhe kanë probleme me to. Në qoftë se përdorni kalendarin për të mbajtur shënim programin e shkollës apo takimet tuaja të biznesit, do të ishte më mirë t’u hidhnit një sy aplikacioneve të dizenjuara pikërisht për këtë qëllim. Ato ju ndihmojnë jo vetëm të mbani shënim oraret e mbledhjeve tuaja, por edhe t’i organizoni ato sipas preferencave që keni. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>