Lajmet

Kush janë hakerët më të njohur në vitet e fundit

Oct 14 2012

Në botën e zerove dhe njëshave, bitëve dhe bajtëve, softuerit dhe harduerit ata janë yje filmi. Veprat e tyre kanë inspiruar disa, e të tjerë kanë qarë duke thyer tastierat.

PCWorld Albanian ju prezanton hakerët të cilët kanë lënë gjurmët e tyre në këto vitet e fundit. Renditja e tyre është kështu siç do e shikoni më poshtë, pa u munduar ti klasifikojmë ata në pozita. Shpresojmë që asnjëri të mos ofendohet... (PCWorld Albanian)

Tags >

haker
Lajmet e fundit>