Vëzhgim

Statistikë: Google përballë rrjetit Facebook

Jan 20 2011
0 Shpërndarje
Statistikë: Google përballë rrjetit Facebook

Ndëmarrja, e cila ka 5,000 njerëz online gjatë ditës, e gjeti që Facebook ka mbaruar vitin me një “Buzz Score” prej 31.3 kundrejt 39 që ishin për Google. Nëse keni anketuar tre njerëz dhe dy prej tyre kanë pasur një shikim pozitiv për Google dhe i treti s’ka menduar njësoj, lëvizja e rezultatit do të llogaritej duke pjesëtuar 200 nga 3 për të gjetur një vlerë të barabartë me 66.7.

Numrat përfundimtarë tregojnë vetëm një pjesë të tregimit. Google filloi vitin me një Buzz Score 45.1, kështu që vlera 39 është për 6.1 pikë më e vogël. Facebook ka pasur një ngritje të vogël gjatë vitit 2010, por statistikat për Buzz Score e tregojnë një tjetër gjë. Çështjet për privatësi gjatë verës patën ndikim në rënien e pikëve për rrjetin Facebook, gjersa hapja e filmit The Social Network në tetor shpejtoi një rënie tjetër. Që nga atëherë, pikët në Buzz Score për rrjetin e njohur kanë shënuar ngritje./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>