Vëzhgim

Tani edhe Like +1 për Facebook

Jun 21 2011
0 Shpërndarje
Tani edhe Like +1 për Facebook

Sipas një raporti në TechCrunch, aplikacioni ruan një inçizim të gjërave të cilat i keni pëlqyer, të cilat mund t’i eksportoni dhe t’i studioni.

Shtojca Like +1 është e përshtatshme me Chrome, Firefox, Internet Explorer dhe Safari. Butoni ishte ndërtuar nga Ashkan Sltani, një hulumtues i sigurisë, dhe Brian Kennish, një bashkëthemelues i Google./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>