Vëzhgim

Twitter lëshon veçorinë e re të “lidhjeve”

Jan 26 2011
0 Shpërndarje
Twitter lëshon veçorinë e re të “lidhjeve”

Një veçori e ngjajshme ishte lëshuar dhe më pas u shtye në të kaluarën. Ky version shihet të jetë një evolucion i atij të fundit – me një qasje më të madhe në brendi. Kjo shtesë vërtet që të mund të jetë e duhur.

Shikojeni atë duke vizituar profilin e ndonjë shoku (në Twitter shok është personi i cili ju përcjell). Derisa nuk ofron një numër të përgjithshëm të shpërndarjeve të lidhjeve, ai lejon që të bëhet nxjerra e listave të plota e personave që ju përcjellin dhe dikë që ju tashmë e përcjellni duke klikuar pullën “më shumë”. Pasi që e keni shtypur pullën “më shumë”, ju do të keni mundësinë për të parë lista të tjera si “Përcjellësit që ju i përcjellni” dhe njerëzitqë edhe ju edhe personat ndjekës të cicërimeve tuaja përcjellin. Ndonëse veçoria e re për rrjetin Twitter nuk paraqitet që të ketë mbaruar, sipas disa testimeve të bëra nga përdoruesit, disa profile të trajtuara janë duke munguar nga testimet e bëra. Nëse ndokush e ka provuar këtë, shkruani në komente./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>