Vëzhgim

Twitter shton përmbajtje të re

Jun 4 2011
0 Shpërndarje
Twitter shton përmbajtje të re

Kur Twitter paraqiti #NewTwitter gjatë vitit të kaluar, një nga pikat që e bën shumë interesante këtë formë të re ishte ndërlidhja me vegla të palës së tretë si DailyBooth, iTunes, Ustream, YouTube dhe TwitPic. Kjo u mundësoi përdoruesve mundësinë për të parë fotografi ose për të parë video drejtpëdrejt në Twitter derisa lidhja (ang. link) paraqitet në cicërimë.

Ndoshta këto përpjekje të ndërmarrjes që mirëmban rrjetin Twitter mund të ndikojnë në rritjen e vizitave./pcworldalbanian

 

 

Lajmet e fundit>