Softuer

U lëshua aplikacioni i PlayStation për iPhone dhe iPad

Jan 12 2011
0 Shpërndarje
U lëshua aplikacioni i PlayStation për iPhone dhe iPad

Tani i gatshëm falas në dyqanin e aplikacioneve iTunes, aplikacioni përshkruhet si “një burim për ndalje për të mbajtur përpara lojën, s’ka rëndësi se ku jeni”.

Ai ofron qasje në blogun për PlayStation, përditësime, lojërat, lajmet dhe harduerët më të fundit dhe ofron një rrugë të ndjekur trofetë tuaja, edhe të shokëve në PlayStation Network.

Fillimisht është i gatshëm për lojtarë në Mbretërinë e Bashkuar, Gjermani, Itali, Spanjë, Francë dhe Holandë, por ju duhet të jeni 17 vjeçar ose më i/e moshuar për të shkarkuar aplikacionin.

Ju duhet të keni sistemin iOS4.0 ose më të vonshëm. MCVUK raporton që një version i aplikacionit për Android do të lëshohet së shpejti./pcworldalbanian

Lajmet e fundit>