Blog

Vectr, editor falas për grafikat vektoriale

Sep 15 2016
0 Shpërndarje
Vectr, editor falas për grafikat vektoriale

vectr_340620_full-pngVectr është një editor grafik falas që përdoret për të krijuar lehtësisht dhe intuitivisht grafika vektoriale. Është një vegël e thjesht por fuqishme për të sjellë dizajnët tuaja në realitet.

Për çdo dizajn ju merrni një URL që mund t’ia nisni personave tjerë për të parë apo vlerësuar punën tuaj. Ndryshe nga grafikat e tjera, grafikat vektoriale mund të zmadhohen dhe zvogëlohen në çdo shkallë pa humbur qartësi.

Gjithashtu është falas dhe mund të përdoret në platforma të ndryshme. (PCWorld Albanian)

Tags >

Vectr
Lajmet e fundit>