Softuer

World Of Warcraft takon Kinect-in

Jan 1 2011
0 Shpërndarje
World Of Warcraft takon Kinect-in

Dikush do të mund të kishte dashur që të provonte gjatë një kohe të gjatë që të vriste përbindësha të ndryshëm dhe të llojllojshëm gjatë gjahut në lojë. Është mirë të thuhet që ky kalim i kohës s’është i shëndetshëm.
Kjo do të mund të ketë qenë deri tani. Po tani çfarë?

Wired.com së fundi raportoi që kishte ndodhur një hakim në platformën Kinect në rrugën OpenNI (një pajisje që është kuadër me burim të hapur për Kinect) e ndërtuar nga Evan Suma, një hulumtues në Universitetin e Kalifornisë Jugore dhe skuadrës së tij. Quhet FAAST (Vegla skematike e përshtatshme dhe e artikuluar për veprim) dhe mundëson urdhëra dhe lëvizje themelore që të kryhen me lëvizje trupore dhe tinguj në lojë.

Derisa ky lloj mundëson urdhërat themelorë që të dërgohen në lojë, ekziston shpresa edhe për përparime të tjera në këtë ndërtim të shkëlqyer.

Në shumë raste përdoruesit mund të mburren me pajisjet headset me wireless me teknologjinë e spërkatjes me zhurmë. Mund të shtrohet pyetja, përse ndodh kjo?
Për të maskuar tingujt e ushtrimeve të shkaktuar nga lëvizjet e zemrës.

Lajmet e fundit>