Harduer

 Samsung shpalos modulin e parë në botë DD3 me 32GB

Publikuar , 22 Qershor 2009
0
 Samsung shpalos modulin e parë në botë DD3 me 32GB

Por kapacitetet e këtilla papritmas janë të vogla kur krahasohen me modulet më të fundit 32GB (Gigabajt) të cilat i gatoi Samsung, edhe pse nuk janë të dedikuara për desktop.

Sipas Samsung, ky është moduli i parë në botë 32GB DDR3 RAM, dhe është krijuar në procesin 50 n,. Një total prej 72 Gb(gigabit) DDR3 janë aranzhuar në një rresht prej nëntë pakove katërfishe të 16 Gb DDR3 në secilën anë të modulit, duke rezultuar kështu me memorie totale prej 32 GB. Dhe përveç kësaj për të shtyrë para kapacitet më të lartë, Samsung thekson se 32 GB RDIMM gjithashtu përmirëson xhirot për 20% dhe konsumon më pak energji, 1.35V në krahasim me modulet e mëhershme 1.5V.

Nuk është thënë ende ndonjë fjalë mbi çmimin apo datën e paraqitjes në treg.

LEXO EDHE:  Galaxy Note 10 do të ketë procesorin e parë 7-nanometër të Samsung

Lajmet e fundit>