Analiza

10 aplikacionet Android më të shkarkuara gjatë muajit Maj

Jun 15 2017
0 Shpërndarje
Infografiku i mëposhtëm paraqet aplikacionet më të shkarkuara në Play Store gjatë muajit Maj. 10 aplikacionet Android më të shkarkuara gjatë muajit Maj Photo Source: Statista

10 aplikacionet më popullore Android përbënin një shifër shkarkimi prej 330 milion. Sipas Priori Data, në krye të listës vijon WhatsApp me 93 milion shkarkime.

Në aplikacionet e Facebook dominojnë listën ku katër të parët i përkasin rrjeti social. Whatsapp, Messenger, Facebook dhe Facebook Lite kanë 231 milion shkarkime vetëm gjatë muajit Maj.

Infografiku i mëposhtëm paraqet aplikacionet më të shkarkuara në Play Store gjatë muajit Maj. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>