Blog

10 aplikacionet më të shkarkuara gjatë muajit Qershor

Jul 5 2017
0 Shpërndarje
Në të vërtetë aplikacionet e zhvilluara nga Facebook zënë pjesën më të madhe të shkarkimeve. 10 aplikacionet më të shkarkuara gjatë muajit Qershor

Dhjetë aplikacionet më popullore në botë muajin e kaluar kishin një statistikë të kombinuar shkarkimi prej 340 milion.

Të dhënat vinë nga Priori Data, dhe në krye të listës gjendet WhatsApp me 96 milion shkarkime.

Në të vërtetë aplikacionet e zhvilluara nga Facebook zënë pjesën më të madhe të shkarkimeve.

Së bashku WhatsApp, Instagram, Messenger, Messenger Lite, Facebook dhe Facebook Lite janë shkarkuar plot 276 milion herë. /PCWorld Albanian

Lajmet e fundit>