Lajmet

10 aplikacionet më të shkarkuara për iPhone në Qershor

Publikuar , 16 Korrik 2018
0
Vendin e tretë, të katërt dhe të pestë e zënë aplikacionet e Facebook përkatësisht, WhatsApp, Messenger dhe Facebook me 9.72 milion, 7.76 milion dhe 7.34 milion shkarkime. 10 aplikacionet më të shkarkuara për iPhone në Qershor

10 aplikacionet kryesore për iPhone muajin e kaluar regjistruan 78 milion shkarkime. Sipas Priori Data, në krye të listës ishte Hole.io me 12.3 milion shkarkime.

Shumë pranë është një tjetër lojë, Helix Jump me 12.21 milion shkarkime për muajin Qershor.

Vendin e tretë, të katërt dhe të pestë e zënë aplikacionet e Facebook përkatësisht, WhatsApp, Messenger dhe Facebook me 9.72 milion, 7.76 milion dhe 7.34 milion shkarkime.

Pjesa tjetër zihet nga lojëra që variojnë nga 5.25 milion shkarkime në 6.27 milion shkarkime. /PCWorld Albanian

LEXO EDHE:  RIT Kosova (A.U.K), organizon gala mbrëmjen “Mbështet Storien e Ardhshme të Suksesit të Kosovës”

Lajmet e fundit>