Lajmet

10 shtetet ku shkarkohen më shumë aplikacione nga përdoruesit e smartfonëve (Grafik)

Publikuar , 11 Shtator 2013
0
10 shtetet ku shkarkohen më shumë aplikacione nga përdoruesit e smartfonëve (Grafik)

SmartphoneUsersPërdoruesit e smartfonëve në Korenë e Jugut shkarkojnë mesatarisht 40 aplikacione, numri më i lartë në botë, shumë më i lartë se 25 shkarkime që është mesatarja në botë.

Përdoruesit e smartfonëve në Korenë e Jugut, paguajnë rreth 2.7 aplikacione nga 40 që shkarkojnë mesatarisht, shumë herë më pakë se Japonia e cila është lider, ku përdoruesit e smartfonëve paguajnë për rreth 17.4 të aplikacioneve të tyre dhe mesatarja globale është 5.6 aplikacione të shkarkuara për të cilat paguhet.

Grafiku i krijuar nga Statista me të dhënat e mbledhura nga Our Mobile Planet i Google, rendit 10 shtetet ku shkarkohen më shumë aplikacione nga përdoruesit e smartfonëve. (PCWorld Albanian)

2013_09_05_Apps

LEXO EDHE:  Mbrojtja ligjore e Assange, mbështetësit mbledhin fonde

Lajmet e fundit>